Pastalicious

foto

Pasta … wie eet dit nu niet?! Dit Italiaanse product heeft iedereen wel eens voorgschoteld gehad. Ik ken eigenlijk niemand die dit niet lekker vindt. Want zeg nou zelf, als je zoiets lekkers zo makkelijk klaar kunt maken is het toch altijd een van je favorieten?!

Pasta is een verzamelnaam voor heel veel verschillende soorten gerechten. Van fusili tot lasagna en van spaghetti tot anti-pasti. Ik ben er verschrikkelijk dol op! Niets zo lekker als een goeie pasta schotel. Daarom wat inspiratie voor het maandagavond diner:

Fusili met tomaat, knoflook en rucola in een rode pesto roomsaus:
– Fusili 500g
– Romatomaten
– 1 teentje Knoflook
– 1 zak Rucola
– 1 potje Rode pesto
– 1 pakje Slagroom
– Olijfolie

Bereidingswijze:
4 personen – 20 minuten – gezond en lekker!
Men koopt de Fusili klaar zoals op de verpakking staat uitgelegd. Zorg dat de pasta in wat olijfolie bij kokend water gaar kookt. Zorg dat de pasta al dente is, dus niet te zacht (dan heeft de pasta te lang gekookt). Daarna giet je de fusili af en stop je de gare fusili terug in de pan. Hier voeg je de romatomaten (gesneden in partjes), de rucola, de knoflook, een potje pesto en een pakje slagroom aantoe. Ten slotte voeg je nog een scheutje olijfolie toe. Roeren en klaar!
Smakelijk!

Tip: Voor een echt italiaans gerecht eet je vooraf een heerlijke carpaccio en schenk je er een glaasje bubbels bij. Hoezo maandagavond? Het is gewoon feest!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s