Penne met spinazie en kastanjechampignons

Penne met spinazie en kastanjechampignons

Penne met spinazie en kastanjechampignons

Lieve levensgenieters!

Het is weer dinsdag. En omdat dinsdag vaak een beetje een rotdag is (begin van de week), vind ik het altijd belangrijk om dan op zijn minst lekker te eten! Het moet dan allemaal niet te moeilijk zijn, want men heeft dan al vaak moeite met het opstarten van de week. Dus makkelijk, lekker en als het kan een beetje gezond. Nu heb ik helaas geen recept voor je dat perfect past in een dieet, maaaaarrrr het is wel ontzettend lekker, vullend en vol van smaak! Wat eten we vandaag? Penne met spinazie, roomkaas, spekjes, champignons en pijnboompitten.

Penne met spinazie en kastanjechampignons:
– 1 zak penne
– 1 zakje pijnboompitten
– 100 gram spekjes
– 1 doosje kastanjechampignons
– spinazie a la creme
– 1 bakje roomkaas of paturain

Bereidingswijze
4 personen – 20 minuten – lekker
Kook de pasta gaar zoals aangegeven op de verpakking. Snijdt de champignons in stukjes. Zet een koekenpan op het vuur zonder boter. Bak de spekjes in de koekenpan gaar. De spekjes zijn vet genoeg van zichzelf, dus die hebben geen boter nodig. Zodra de spekjes bijna gaar gebakken zijn, voeg dan de champignons toe. Als deze gaar zijn, voeg dan de spinazie a la creme, de roomkaas en de pijnboompitten toe. Even roeren tot een geheel en klaar ben je!

Het is een heerlijke maaltijd. De roomkaas in combinatie met de spinazie en de kastanjechampignons zijn echt verrukkelijk! Smakelijk eten en geniet nog van uw dinsdag!

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s