Doperwtentaartje met geitenkaas

Doperwtentaartje met geitenkaas

Doperwtentaartje met geitenkaas

Nog geen inspiratie voor het avondeten? Dan heb ik hier een heerlijk gerecht voor u. Ik vind groenten hartstikke lekker, maar er zijn mensen die ze af en toe alleen maar eten als het in een gerecht verwerkt zit. Misschien is dit recept dan een goede optie! Een heerlijk doperwtentaartje met geitenkaas. Dat maakt het allemaal net even wat lekkerder en dan krijgt u toch uw groenten binnen!

Doperwtentaartje met geitenkaas:
– cakevorm
– 4 geitenkaas rondjes
– 4 eieren
– 1 rode ui
– 1 schaaltje doperwten
– olijfolie
– boter
– zout en peper

Bereidingswijze:
4 personen – 20 minuten – groententaartje
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de rode ui in kleine stukjes. Fruit deze even kort aan de in koekenpan met wat boter. Voeg daarna toe aan de doperwten. Pak een bakje waarin de eieren geklutst kunnen worden. Voeg hier de geitenkaas in stukjes aan toe en wat peper en zout. Vet de cakevorm in met wat boter. Giet de doperwten met ui in de cakevorm. Giet daarna het ei en geitenkaas mengsel er overheen. Zet ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven totdat de cake gestold en gaar is.

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s