Penne met zalm en cherrytomaat in een champignon roomsaus

Penne met zalm en cherrytomaat in een champignon roomsaus

Penne met zalm en cherrytomaat in een champignon roomsaus

Om maar even in de Italiaanse sferen te blijven, heb ik een heerlijk pasta gerecht voor u voor de maandagavond. Want zegt u nu zelf; dan hebben we allemaal toch zin in iets lekkers, een beetje gezond en een smaakvol gerecht? Probeer dan eens mijn penne pasta uit met zalm, basilicum, cherrytomaat in een champignon roomsaus. Dit gerecht is heerlijk met de focaccia als voorgerecht.

Penne met zalm en cherrytomaat in een champignon roomsaus:
– 400 gram penne
– 250 g verse zalm
– 250 g champignons
– 250 g cherrytomaten
– 1 bosui
– 1 pakje room
– 50 g boter
– 1/4 bouillon blok
– water

Bereidingswijze:
4 personen – 20 minuten – pasta
Zet een pan op het vuur met water en breng deze aan de kook. Als het water kookt voegt u de penne toe met wat olijfolie en zout. Daarna snijdt u de zalm, de cherrytomaten, de champignons en het bosuitje in kleine stukjes. Zet een koekenpan op het vuur en verwarm de boter tot deze goud ziet. Voeg de champignons en het bosuitje toe en bak deze gaar. Voeg dan de zalm toe en bak deze op klein vuur zacht en gaar. Voeg dan de cherrytomaten, een half pakje room en wat water met een kwart bouillon blokje toe. Roer tot het 1 geheel wordt en klaar is uw saus. Giet de pasta af als deze gaar (al dente) is.

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s