Turks brood op Italiaanse wijze met mozzarella, pesto en cherrytomaat

Turks brood op Italiaanse wijze met mozzarella pesto en cherrytomaat

Turks brood op Italiaanse wijze met mozzarella pesto en cherrytomaat

Turks brood, dat heeft u vast wel eens gegeten toch?! Het is een heerlijk brood wat goed matcht bij bijvoorbeeld hummus. Maar ik had eens zin om iets anders te proberen. De korst van Turks brood kan zo heerlijk knapperig worden, vandaar deze keuze van het Turkse brood bij de Italiaanse ingrediΓ«nten. Ik had er makkelijk een Italiaans brood bij kunnen pakken zoals Foccaccia of een Ciabatta. Maar ik vind de Ciabatta erg vullend en de Foccaccia is al zo gekruid. Ik heb het Turkse brood rijkelijk belegd met mozzarella stukjes, cherrytomaat in partjes en besmeert met groene pesto. Dit gerecht is heerlijk te eten als lunch of als bijgerecht bij het avondeten. Smullen maar!

Turks brood op Italiaanse wijze met mozzarella, pesto en cherrytomaat:
– 1 turks brood
– groene pesto
– 2 bolletjes mozzarella
– 1 bakje cherrytomaten

Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de mozzarella en de cherrytomaat in partjes. Snijd het brood doormidden en besmeer 1 kant rijkelijk met de groene pesto. Leg daarna het brood vol met de mozzarella en de cherrytomaat. Bak het brood goudbruin in de oven. De geur komt u al tegemoet.

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s