Bladerdeeg hapjes met mozzarella, pesto en cherrytomaat

Bladerdeeghapjes met mozzarella, pesto en cherrytomaat

Bladerdeeghapjes met mozzarella, pesto en cherrytomaat

Ik vind het vaak leuk om kleine hapjes te maken die erg lekker zijn, maar niet als gehele maaltijd gegeten kunnen worden. Een bijgerecht dus. Vandaag ben ik bezig geweest met bladerdeeghapjes. Gevuld met mozzarella en cherrytomaat. Smullen maar!

Bladerdeeg hapjes met mozzarella en cherrytomaat:
– 1 pakje bladerdeeg
– 2 bollen mozzarella
– 1 potje groene pesto
– 1 doosje cherrytomaat

Bereidingswijze:
4 personen – bijgerecht – lekker
Verwarm de oven voor op 180 graden. Snijd de cherrytomaten en de mozzarella in kleine plakjes. Laat de bladerdeeg plakken even kort ontdooien. Snijd de vellen dan doormidden. Stop in elke plak bladerdeeg een halve cherrytomaat en een stuk mozzarella. Voeg ze daarna op tot een klein pakketje. Stop ze ongeveer 20 minuten in de oven: smullen maar!

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s