Kleine aardappelen uit de oven

Kleine aardappelen uit de oven

Kleine aardappelen uit de oven

Zin in een lekker aardappel gerecht maar dan net even iets anders? Weer een erg simpel recept, maar ontzettend lekker. Het kan zo bij een kerstgerecht, maar ook bij een doordeweekse maaltijd. De aardappelen worden met schil en al in de oven geplaatst en dat is een heerlijke smaak, al zeg ik het zelf! Al eens uitgeprobeerd? Heeft u zin in dit gerecht, maar heeft u geen kleine aardappelen? Geen probleem, gewone aardappelen kunnen ook gebruikt worden. Laat de schil dan gewoon zitten en snijd ze in kleine stukken.

Kleine aardappelen uit de oven:
– 500g kleine aardappelen
– zeezout
– olijfolie
– tijm
– Marokkaanse kruiden

Bereidingswijze
4 personen – 45 minuten – bijgerecht
Verwarm de oven voor op 170 graden. Haal de kleine aardappelen uit de zak en was ze. Controleer of ze geen wortels hebben. Indien nodig, haal deze eraf. Laat de schil op de aardappelen zitten. Bestrijk met een kwastje de ovenschaal met olijfolie. Doe hetzelfde bij de aardappelen. Wees vooral niet te zuinig met de olijfolie. Zodra alles goed bestreken is strooi je tijm, zeezout en de marokkaanse kruiden over de aardappel heen. 45 minuten in de oven en klaar!

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s