Geglaceerde worteltjes

Geglaceerde worteltjes

Geglaceerde worteltjes

Lieve foodies, Al eens geglaceerde worteltjes op? Ze zijn zo ontzettend lekker! Het is erg makkelijk, maar daardoor niet minder lekker. Je hebt net even iets anders op je bord dan de wortelen op de ‘normale’ manier klaargemaakt. Vaak is deze lekkernij goed te combineren bij een gezond visje. Kun je beter zien (door de wortelen) en krijg je ook nog eens mooier haar en gezondere nagels (door de vis). Een ideale combinatie niet dan?!

Geglaceerde worteltjes:
– 500 g wortelen
– 50 g boter
– kippen of groenten bouillon
– water

Bereidingswijze
4 personen – 15 minuten – groenten
Snijd de wortelen over de helft. Snijd bovenaan het groen kort, maar haal het er niet helemaal af. Spoel de wortelen af onder de koude kraan. Laat de wortelen even liggen in water om ze goed schoon te krijgen. Zet een pan op het vuur en doe er de boter in. Laat deze goed warm worden en voeg daarna de wortelen toe. Draai ze regelmatig om totdat de buitenkant een beetje verkleurd is. Voeg dan de bouillon toe en laat ze hier 10 minuten in garen. Giet daarna het water af, voeg een klontje boter toe en serveer.

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s