Fishalicious: Zeebaars op de huid gebakken

Fishalicious Zeebaars op de huid gebakken

Fishalicious Zeebaars op de huid gebakken

Een heerlijke vis op zijn tijd is noodzaak. Neem nu de zeebaars. Een lekkere zachte, witvis die (indien goed bereid) wegsmelt op je tong. Wie wil dat nou niet op zijn tijd? Ik ben een echte zalm liefhebber, maar ik kan ook echt genieten van zeebaars, dorade of een tong. Een goede bereiding vergt wel wat oplettendheid. Maar ach, een paar keer de fout ingaan levert uiteindelijk de beste resultaten op! Probeer het eens. Goed te combineren bij de geglaceerde worteltjes van mijn vorige blog.

Zeebaars op de huid gebakken:
– 4 schijfjes citroen
– zout en peper
– dille
– olijfolie
– 50 g boter
– 2 zeebaars

Bereidingswijze
4 personen – 20 minuten – gezond
Dep de vis af zodat hij niet te nat is. Bestrooi de vis met zout en peper en dille. Giet er een klein beetje olijfolie overheen. Verwarm de boter in de pan totdat deze goed heet is. Leg de vis in de pan en keer regelmatig om. Bak eerst even de huid goed aan en laat daarna op laag vuur goed garen. Snijd de citroen in schijfjes en leg deze op de vis. Serveer hem met wat geglaceerde worteltjes.

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s