Healthy vegetarisch gerecht: witlof met walnoot, pompoenpit en Roquefort

Healthy vegetarisch gerecht witlof met walnoot, pompoenpit en Roquefort

Healthy vegetarisch gerecht witlof met walnoot, pompoenpit en Roquefort

Hmmm… dit gerecht is zo lekker!! Ik had zin in een vegetarisch gerechtje. Ik hoef namelijk niet altijd vlees of vis te eten. Soms heb je daar gewoon geen zin in en voegt het niet toe. Zo ook bij dit gerecht. Ik heb dit witlof gerechtje naast een couscous salade gegeten (binnenkort op mijn blog!). Het is gezond, heeft een lekkere bite en is vol van smaak door de combinatie van kaas, rauwe witlof en de noten. Wil jij nou echt eens een keer iets verrassends op tafel neerzetten?! Probeer dit gerechtje dan eens! Het zal iedereen bevallen. Lekker met een wit wijntje erbij trouwens ;)!

Witlof met walnoot, pompoenpit en Roquefort:
– 4 stronkjes witlof
– walnoot
– pompoenpitten
– roquefort
– balsamico azijn

Bereidingswijze
4 personen – bijgerecht – kei gezond
Was de witlof goed af. Snijd een keer in de lengte door de helft en probeer dan de blaadjes van elkaar af te halen zodat je kleine kommetjes krijgt. Besmeer elk kommetje met roquefort. Leg naast elkaar op een schaal neer. Bestrooi alles dan rijkelijk met de walnoten en de pompoenpitten. Als laatste drup je er balsamico azijn overheen. Dit zal net even de finishing touch geven πŸ˜‰

Smakelijk!
Eetgoed

Advertenties

2 thoughts on “Healthy vegetarisch gerecht: witlof met walnoot, pompoenpit en Roquefort

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s