Voorgerecht: rolletjes van carpaccio en rosbief

Rolletjes van carpaccio en rosbief

Rolletjes van carpaccio en rosbief

Graag deel ik vandaag met jullie een van mijn favorieten: een verrukkelijk voorgerechtje van carpaccio en rosbief. Wat een combinatie denk je misschien, nou ik vind het kloppen en samen lekker smaken ;)! Het zijn inderdaad 2 verschillende soorten vlees, maar wel erg lekker geserveerd! Het is niet moeilijk, maar wie zegt dat het pas lekker is als het recept moeilijk is?! Het is gewoon een kwestie (in dit geval) van allerlei lekkere ingrediënten bij elkaar voegen en dan genieten!

Rolletjes van carpaccio en rosbief:
– 4 plakken carpaccio
– rucola
– mayonaise truffel saus
– Italiaanse kaas
– peper en zout
– 4 plakken rosbief
– soyasaus
– tuinkers
Рtaug̩

Bereidingswijze
4 personen – lekker – gezond
Leg de 4 plakken rosbief en de 4 plakken carpaccio langs elkaar. Bestrooi met peper en zout. Bij de rosbief giet je er een scheutje soyasaus overheen. Bestrooi de carpaccio met een beetje mayonaise truffel saus. Leg er wat rucola en Italiaanse kaas in en rol op. Pak wat taugé en leg dit onderaan het plakje rosbief. Leg er wat tuinkers bij en rol op. Leg wat rucola op de bordjes neer en leg daar dan 1 rolletje carpaccio en 1 rolletje rosbief op per bordje.

Feestelijk en lekker!
Smakelijk, Eetgoed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s