Parmaham met kaasstengels en balsamicosaus

Parmaham met kaasstengels en balsamicosaus

Parmaham met kaasstengels en balsamicosaus

Hallo! Daar ben ik weer šŸ™‚ Even 3 dagen offline geweest, het spijt me! Maar vanaf nu weer elke dag paraat met een lekker gerechtje voor je!

Ik heb vandaag een lekker gerechtje voor je. Het is een voorgerechtje: lekkere pure parmaham, zo vol van smaak. In combinatie met tomaat, balsamicosaus en kaasstengels met een kleeeeiiin beetje pindakaas. Klinkt gek, maar o zo lekker. Je komt er maar op 1 manier achter of het iets is: uitproberen dus!!

Parmaham met kaasstengels en balsamicosaus:
– 16 plakken parmaham
– balsamico saus
– tomaat
– peterselie
– 1 zakje geraspte kaas
– pindakaas
– olijfolie
– 6 plakken bladerdeeg

Bereidingswijze
2 personen – voorgerecht – lekkerrrr
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg de parmaham uit de koelkast. Garneer dubbelgevouwen in een rondje op het bord. Snijd de tomaat in partjes en leg hier overheen. Spuit er in strepen de balsamico saus overheen. Laat de bladerdeeg plakken ontdooien. Maak 3 rechthoeken door 3 x 2 plakjes bladerdeeg aan elkaar te plakken. Snijd van elke rechthoek 4 lange stroken. Draai deze stroken tot een spiraal en bestrijk ze met olijfolie. Bestrijk ze daarna met de pindakaas. Strooi daarna rijkelijk over alle stroken de geraspte kaas. Doe ze daarna 15 minuten in de oven.

Smakelijk,
Eetgoed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s