Rode bieten carpaccio met geitenkaas en sesamzaadjes

Rode bieten carpaccio met geitenkaas en sesamzaadjes

Rode bieten carpaccio met geitenkaas en sesamzaadjes

Ik heb me nu toch een lekker gerechtje gemaakt!! Tju toch, heerlijk! Lekker vegetarisch, een prachtige smaken combinatie en een heerlijke appetizer. Mijn vader is het niet zo eens met de geitenkaas, maar die moet zich niet zo aanstellen want dat is juist zo lekker πŸ˜‰ Voor u vandaag, de rode bieten carpaccio!

Rode bieten carpaccio met geitenkaas en sesamzaadjes:
– 1 rode biet
– honing
– balsamico saus
– sesamzaadjes
– geitenkaas plakjes

Bereidingswijze
4 personen – vegetarisch – voorgerecht
Laat een pan met water aan de kook komen op het vuur. Laat de rode biet hierin gaar koken. Schil daarna de rode biet. Pak een kaasschaaf en schaaf er dunne plakken van. Laat deze even uitlekken op keukenpapier. Bak in een koekenpan de sesamzaadjes goudbruin. Doe deze in een bakje. Pak de plakken geitenkaas en dompel deze in de sesamzaadjes. Laat honing even wat warm worden door warm water onder de honing te zetten. Leg de rode bieten in een rondje op het bord. Leg hier 2 plakjes geitenkaas dwars op. Besprenkel de rode bieten met een beetje honing. Zet kleine puntjes balsamico saus om het rand van het bord heen, helemaal rond. Giet nog een klein beetje honing over de geitenkaas plakjes en het genieten kan beginnen!

Smakelijk,
Eetgoed!

Advertenties

2 thoughts on “Rode bieten carpaccio met geitenkaas en sesamzaadjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s