Hartige taart met broccoli, cashewnoten en brie

Hartige taart met broccoli, cashewnoten en brie

Hartige taart met broccoli, cashewnoten en brie

Hmmmmm, deze heerlijke taart wordt regelmatig bij mij op het werk gemaakt (ik werk in een horeca zaak voor partijen met een hele goede keuken). Deze staat regelmatig op het buffet en daar krijgt onze chefkok regelmatig complimenten over. Ik kijk erg graag mee in de keuken en help regelmatig. Ik heb dus eens even gekeken hoe het moest om ze hier thuis eens blij te verrassen met deze hartige lekkernij! Hij is hartstikke lekker, vol van smaak, en ook nog eens vegetarisch! Jullie ook zin om deze eens te proberen?! Lees dan snel verder!

Hartige taart met broccoli, cashewnoten en brie:
– 1 hele broccoli
– 3 eieren
– 100ml room
– 8 bladerdeeg plakken
– een handje cashewnoten
– 1/2 brie

Bereidingswijze
4 personen – lekker – vegetarisch
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de bladerdeeg uit de vriezer om te ontdooien. Snijd de broccoli in kleine roosjes en kook deze in een pan met kokend water 5 minuten. Klop in een kommetje de eieren met de room los. Snijd de brie in plakken. Bak de cashewnoten even kort in een koekenpan. Bekleed een taartvorm met de bladerdeeg vellen. Giet het eierenmengsel bij de broccoli en doe hier de cashewnoten bij. Giet dit mengsel in de taartvorm en bekleed de bovenkant met de brie plakken. 30 minuten in de oven en klaar!

Smakelijk,
Eetgoed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s