Gevulde champignons met ham, pesto en roomkaas

Gevulde champignons met ham, pesto en roomkaas

Gevulde champignons met ham, pesto en roomkaas

Gevulde champignons: 1 van mijn favorieten. Meestal maak ik ze met geitenkaas uit de oven, een klein beetje honing erop en klaar! Maar vandaag bedacht ik iets anders. De steeltjes van de champignons, gecombineerd met pesto, ham en roomkaas. Het is verrukkelijk. Maar ja, dat zijn gevulde champignons eigenlijk altijd. Hebben jullie zelf nog ingrediënten die jullie toevoegen> Ik ben benieuwd waar jullie je champignons mee vullen. Smakelijk!

Gevulde champignons met ham, pesto en roomkaas:
– 1 bakje champignons
– 2 plakjes achterham
– 2 el pesto
– 2 el roomkaas

Bereidingswijze
4 personen – lekker – tussendoor
Verwarm de oven voor op 140 graden. Haal het steeltje van de champignons af en bewaar deze. Leg de champignons, schoongemaakt en ontsteelt, op de bakplaat. Snijd de steeltjes van de champignons fijn en bak ze in wat boter in een koekenpan. Schep hier de pesto en de roomkaas bij en laat even intrekken op laag vuur. Snijd dan de ham in kleine stukken en voeg toe aan het mengsel. Als dit klaar is vul je de champignons ermee en doe je ze 8 minuten in de oven.

Smakelijk,
Eetgoed!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s