How to: zelf kaas grillen!

How to zelf kaas grillen

How to zelf kaas grillen

Goede Avond lieve mensen! Gisteren heb ik een blog bericht gepost over het zelf maken van croutons. Vandaag kun je hieronder lezen hoe je zelf kaas grilt. Dit is ook ontzettend lekker in een salade. Maar als je bijvoorbeeld een carpaccio als voorgerecht gaat klaarmaken, kun je deze gegrilde kaas prima gebruiken.

Het is een mooie versiering, het is ontzettend lekker en knapperig. Oftewel een toevoeging. Het zijn van die kleine trucjes die koken net iets leuker maken. Waarom?! Omdat het er ook nog eens mooi uitziet!

How to: zelf kaas grillen!:
– 100g oude kaas
– grillplaat
Wauw, that’s all you need!

Bereidingswijze
gegrilde kaas – lekker voor in de salade – of als garnering
Easy as it is: zet de grillplaat aan, schaaf de kaas in dikke plakken en doe deze 3 op elkaar. Leg op de grillplaat. Zet de grillplaat uit en laat de kaas afkoelen. KLAAR :)!! Je kunt ze eventueel nog in dunnere plakken snijden. De kaas kan gebruikt worden als garnering op de carpaccio of in de salade.

Smakelijk,
Eetgoed!

Advertenties

One thought on “How to: zelf kaas grillen!

  1. Pingback: Homemade Caesar Salad | Eet goed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s